✨  NIEUW    OPTICOAT COATING!  ✨

Vanaf nu zijn we officieel Opti-Coat Pro Europe dealer. Hiermee hebben we de beste coatings in handen die er op de markt te verkrijgen zijn.

OptiCoat is een keramische coating, welke extreem hard is en super hydrophobische eigenschappen heeft. Hierdoor hecht vuil zich minder, is de lak vele malen tot nauwelijks niet meer krasgevoelig en is de lak voorzien van een zeer mooie diepe glans, die zelfs een nieuwe auto niet heeft. Het grote voordeel van een OptiCoat is dat deze een verbinding aangaat met de blanke lak terwijl de veel aangeboden glascoatings dit niet doet. Hierdoor is een OptiCoat Pro of Pro + coating permanent, zonder dat de eigenschappen noemenswaardig afnemen.

Een glascoating is een harde laag die je aanbrengt waar hars in zit, niet flexibel is en dus 'breekt' als de coating uitzet door bijvoorbeeld warmte verschillen. Als gevolg zal de glans en de eigenschappen van een coating afnemen.

Op de OptiCoat Pro coating geven we 5 jaar schriftelijke garantie, op de Pro + geven we 7 jaar garantie.

Uiteraard kunnen we u nog veel meer informatie geven over de coatings, neemt u gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.✨   NIEUW   WAXGUARD LAKVERZEGELING!  ✨   

WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto. Het geeft een zeer hoge en diepe glans aan de lak van uw auto. WaxGuard zorgt voor een onovertroffen water- en vuil afstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen.

Om de kwaliteit van het product te onderstrepen, geven we een garantie certificaat van 18 maanden mee na de behandeling!

Wilt u meer weten van dit product? Neem dan contact met ons op
📞 0621912843  /  0621599513
info@carcarecenterbommelerwaard.nl
 
Bekijk onze projecten